I tirsdags til Valentine var min mand blevet lagkagesulten og havde - uden at blande mig ind i det - købt ind til lagkage, så jeg måtte i gang, da vi kom hjem, selvom jeg også stod med fastelavnskostume til op over begge ører (som også blev færdigt).
Han havde købt: chokolade-lagkagebunde, frosne hindbær, ½ l. piskefløde og kagecreme-pulver.
Hindbærene lavede jeg en syltetøj af:
1 ps. frosne hindbær
Sukker til det er ikke for sødt
Koges sammen og køles af (den røg i en plasticbøtte og ud i sneen - så gik det hurtigt)
Cremen piskede jeg sammen efter opskriften på pakken.
Fløden blev pisket til skum.
Jeg blandede halvdelen af flødeskummet i cremen, så den blev mere luftig - lige som bageren gør, når han laver creme til fx jordbærkager :-) godt jeg har fået masser af tricks af at arbejde hos en bagerven :-)
Lagkagen blev lagt sammen med bund - syltetøj - flødecreme - bund - syltetøj - flødecreme - bund og flødeskum over det hele til sidst.
Simpel - ikke noget jeg gjorde mig umage med at pynte - og ikke som jeg plejer - men rigtig god!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar