Derfor har jeg i min amerikanske køkkenbibel, Better Homes and Gardens, fundet et rigtig godt alternativ, som oven i købet er næsten helt uden alkohol.
Hot spiced apple cider
til ca 8 kopper
2 liter æble cider
1/4 cup (75 ml) brun farin
4 stykker hel kanel (ca 6 tommer)
1 tsk hel allehånde
1 tsk hele nelliker
til servering:
8 appelsinskaller (brug en kartoffelskræller til at få det af appelsinerne)
flere hele nelliker
Lav en pose med krydderierne - jeg bruger et langt tefilter, som jeg kan slå knude på, så krydderierne ikke falder ud.
Hæld cider i en gryde sammen med den brune farin og posen med krydderier.
Bring cideren i kog, læg låg på og lad det simre i 10 min.
Tag appelsinskallerne og sæt hele nelliker i efter smag.
Læg en skal i hver kop og hæld cideren over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar